[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces_content” css=”.vc_custom_1443178369844{padding-top: 30px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Bine aţi venit pe noul site al Editurii Mix!

Editura Mix există pentru a aduce valoare în viaţa dumneavoastră.

Facem asta selectând cu mare atenţie, traducând corect şi publicând la un raport preţ calitate optim, cărţi valoroase, care conţin informaţii autentice şi folositoare unui căutător spiritual.

Atunci când am pornit la drum, ne-am propus să publicăm cărţi care să contribuie la ridicarea nivelului spiritual al oamenilor, să publicăm cărţi care aduc valoare în viaţa cititorilor. Urmărind să transformăm aceste aspirații abstracte în obiective măsurabile și modalități concrete de a atinge aceste obiective, am formulat viziunea, misiunea și valorile Editurii Mix.

Dacă vă inspiră această viziune ne puteți sprijini în primul rând cumpărând și recomandând cărțile noastre iar în al doilea rând, propunându-ne acțiuni concrete în care să ne implicăm ori implicându-vă alături de noi în acțiunile pe care vom alege sa le sprijinim, acțiuni despre care veți afla atât de pe acest site cât și din mass media ori social media.

Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi.

Viziunea, misiunea și valorile Editurii Mix

Viziune

1 milion de romani a căror viață este transformata în bine în urma inspirației oferita de interacțiunea cu produsele, serviciile și oamenii Editurii Mix

Misiune

Cine suntem noi?

Suntem o echipa formată din oameni integri, armonioși care ne ghidam după cele 10 valori ale Editurii Mix. Suntem pasionați de ceea ce facem și de aceea suntem foarte buni în ceea ce facem.

Cine sunt clienții noștri?

Oamenii aflați pe o cale spirituala ori doar interesați de a evolua spiritual, dornici sa își păstreze sau amelioreze sănătatea prin metode naturale, dornici sa obțină prosperitate, succes și fericire prin metode etice, pe scurt dornici sa aibă o viata mai buna pe toate planurile.

Ce facem?

Aducem valoare masiva în viata oamenilor cu care interacționăm.

Cum?

Oferim informații autentice și valoroase care le pot schimba viata în bine.

Ne respectam promisiunile și dam întotdeauna mai mult decât promitem.

Suntem modele (atât în timpul cat și în afara programului) care ii inspira pe cei cu care intram în contact (clienți, furnizori, colegi, spectatori).

Fiecare persoană care intră în contact cu noi are parte de o experiență plăcută, benefică, transformatoare.

Suntem cea mai bună editura din România în ceea ce privește experienta pe care clienții o trăiesc atunci când interacționează cu noi.

Punem accent pe educația constanta a noastră și a clienților noștri, pentru că știm că lumea se poate schimba în bine doar dacă fiecare dintre noi se schimba în bine.

Selectam clienții și furnizorii după aspirațiile, atitudinea și integritatea de care dau dovada.

Satisfacția profunda și pe termen lung a clienților noștri este o prioritate majoră. Pe clienții noștri îi sprijinim să evolueze spiritual, să aibă ințelepciune, armonie, echilibru emoțional, încredere, relații profunde, sănătate și libertate financiara, adică o viaţă mai bună, fericită și împlinită.

Obiectivele firmei ne provoacă să ieșim constant din zona de confort și sunt stabilite și atinse în aşa fel încât să avem succes pe toate planurile vieții.

Valori

1. Integritate

Suntem corecți. Spunem întotdeauna adevărul. Ne respectăm angajamentele, facem la timp ceea ce promitem ca facem sau anunțăm că nu vom face un lucru pe care am promis ca îl vom face de îndată ce ne dam seama ca nu îl vom face sau nu îl vom face la timp.

2. Echilibru

Suntem persoane echilibrate. Pentru noi, succesul înseamnă să nu neglijăm aspectele familiale, sociale, spirituale și fizice, care sunt la fel de importante ca și aspectele intelectuale și financiare.

3. Succes

Suntem dedicați și dăm 100% în toate activitățile pe care le întreprindem. Succesele clienților noștri, pe termen lung, sunt rezultatele care ne motivează sa ne continuam acțiunile benefice.

4. Comunicare

Comunicarea este un aspect foarte important într-o afacere, de aceea, suntem conștienți că orice vorbă rea despre colegi, firmă, clienți sau concurenți ar putea duce la distrugerea credibilității. Practicăm întotdeauna o comunicare pozitivă.

5. Excelenţă

Bun, nu este suficient. Serviciile noastre sunt de cea mai bună calitate, lucru pe care îl transmitem și clienților noștri. Visăm măreț, planificăm atent și acționăm cu excelență.

6. Educație

Punem accent pe educația continuă și pe îmbunătățirea constanţa a capacităților noastre. Doar fiind foarte bine pregătiți îi putem educa și inspira pe ceilalți.

7. Constanţa

Constanţa pe care o practicăm în tot ceea ce facem oferă încredere colegilor și clienților noștri. Ducem până la capăt toate proiectele și nu ne oprim până nu atingem obiectivele propuse. Suntem disciplinați în muncă noastră, lucru care ne duce la rezultate excelente.

8. Lucrul în echipă

O echipa își atinge mult mai ușor țintele propuse decât o singură persoană, de aceea noi lucrăm întotdeauna în echipa cu colegii și partenerii noștri. Ne ajutăm colegii întotdeauna și, prin gând, vorbă și faptă, îi facem să simtă că sunt importanți pentru noi.

9. Bogăție

Suntem oameni bogați… și bogăția noastră nu constă doar în bani. Ea se bazează pe ceea ce avem în interior și pe ceea ce transmitem celor din jur. Impactul pozitiv pe care reușim să îl lăsăm în urma noastră de fiecare data este principala noastră bogăție.

10. Gratitudine

Suntem gata să spunem „mulțumesc” în orice clipă. Sărbătorim cu entuziasm victoriile noastre și ale celor din jur. Suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru capacitățile noastre și pentru că avem posibilitatea și șansa de a-i ajuta pe ceilalți să aibă succes în plan personal, profesional și spiritual.

Tepes Lucian
Responsabil cu distributia
Zamfir Florin
Responsabil cu Dezvoltarea
Andrei Larisa
Responsabil cu Productia
TU
Marketing
Esti pasiont de marketing? Aici poate fi poza ta. Contacteaza-ne acum!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]